Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

makita

narex

mikov

 

fiskars

stiga

 

festool

siroflex

pilana

 

aeg

hitachi

proteco

danfos

auto díli

tona

 

yato

extol

irwin

color

laky

balakryl

kuchyn

laufen

auto

flamco

ppl

 

 

aci

kely

compas

mogul

 

starline

firma

facebook

KONTAKTY

Železářství Koliba
Průmyslová 332
285 06 Sázava
tel: +420 327 321 095

OTEVÍRACÍ DOBA

po - pá: 7:00 - 17:00

so: 7:00 - 12:00

 

 

 

facebook

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 4 348 Kč
naše cena 4 490 Kč
naše cena 75 Kč

O NÁKUPU » Ochrana osobních údajů

9. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ 9.1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

9.2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

9.3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

9.4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

9.5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

9.6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

9.7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

9.8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

9.8.1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

9.8.2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

9.9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

10. ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

10.1. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.

10.2. Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.

GDPR

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

prodávající:

Štěpánka Fialová Železářeství KOLIBA

Anenská 380 Průmyslová 332

285 06 Sázava 285 06 Sázava

IČO 66761344

DIČ CZ6855101407

 

 

Kupující:

 

 

 

 

 

 

Kupující svým podpisem uděluje souhlas se zpracování identifikačních a kontaktních údajů a informací o naší obchodní spolupráci.

 

Tyto údaje jsou zpracovávány pro zajištění obchodní komunikace.

Zpracováváme je po dobu trvání obchodní spulupráce, záružní doby a archivace účetních dokladů dle zákona.

Vaše informace sdělujeme pouze institucím k tomu zmocněným zákonem, dopravním společnostem za účelem dopravy objednaného zboží nebo našim dodavatelům za účelem rychlejšího vyřízení reklamací

 

Informace nebudou sdíleny ani poskytovány žádným dalším podnikatelským subjektům.

 

Tento souhlas lze kdykoliv odvolat nebo upravit.

 

Pokud se domníváte, že došlo k porušení nařízení, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Souhlas je vyžadován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR).

 

 

V Sázavě dne

 

 

 

Prodávající

 

 

 

 

Kupující